Nano lotosový efekt, mytí oken Brno

Celá řada úklidových firem provádí odborné čištění a leštění skel. Firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nejenom čistí odborně skla, ale navíc nabízíme zákaznikovi nanoimpregnaci skleněných ploch tzv. nešpinavou úpravou, která zásadní mírou snižuje náklady na údržbu skel, prodlužuje její životnost a vylepšuje optický vzhled. Hydrofobní impregnaci na skla aplikujeme pomocí technologie GlasProtect. Tato technologie je dvoufázová a je založena na lihové bázi. GlasProtect způsobuje hydrofobizaci, olejofobizaci a samočistící schopnost ošetřeného skla. Zabraňuje uchycení plísní, vodního kamene a vzniku skvrn např. od rzi. Chrání před působením chemikálií do hodnoty pH13 – solí, kyselin i zásad. Je určena především na střešní okna, skleněné fasády, solární panely, skleníky, prosklené výlohy, na skla hladká a na menší plochy skel s jemným ornamentem. Má ochranný účinek proti vodě a špíně založený na principu lotosového efektu. Na voduvzdorné nanovrstvě dochází ke shlukování vody a špíny do kuliček a odvalování z povrchu samospádem nebo prouděním vzduchu. Ptáte se jak čistíme skleněné plochy? V první fázi musíme důkladně očistit a odmastit prosklenné plochy. V druhé fázi ošetříme skleněné plochy pomocí technologie NANOCLEAN – naneseme na plochy a necháme 20 minut zaschnout a po té poprvé důkladně vyleštíme. Ve třetí fázi na takto připravený povrch již můžeme nanést a rozetřít hydrofobní impregnaci GlasProtect, kterou po druhé vyleštíme do vysokého lesku. Poté, co je skleněný povrch ošetřen GlasProtectem se umývá pouze čistou vodou – není nutné používat čistící prostředky. Tato Nano vrstva je odolná teplotám do cca 450°C. Spojením nano částic s podkladem je vytvořen absolutně spolehlivý ochranný mechanismus pro povrch. Nano formátovaný povrch zůstává ovšem paropropustný – má možnost „dýchat“. To nám umožňuje vytvořit díky nanotechnologii hydrofobní, olejofóbní a acidofobní úpravu povrchu.

Dále se naše úklidová firma v Brně specializuje na hloubkové čištění koberců, voskování podlah, výškové práce, odstraňování graffity aj. Jsme připraveni řešit jakékoliv Vaše požadavky. Máme silné zázemí a velmi kvalitní a rozsáhlý strojový park, disponujeme kvalitními a prověřenými pracovníky s velmi vstřícným jednání k zákazníkovi. Pozor nezaměstnáváme brigádníky. Naši pracovníci jsou vybaveni kvalitními a funkčními úklidovými pomůckami a technikou. Klademe důraz na precizně provedené úklidové práce a maximální spokojenost klientů. Cenové relace úklidů jsou velmi přijatelné.Oslovila Vás naše nabídka? Přesvědčte si i Vy kvalitou našich služeb a kontakujte nás na tel.č. +420 608 740 707 nebo formou emailu: centrala@a-servislipka.cz . Finanční návrh Vám zpracujeme do druhého dne. Těšíme se na spolupráci s Vámi.

 

 

 

Mytí oken, výloh, odstraňování fólií, akčních banerů a polepů

Mytí výloh, odstraňování fólií, banerů  a  polepů v Praze, jsme realizovali pro našeho zákazníka, kterému  jsme umývali výlohy z venkovní strany a odstraňovali z jejich povrchu staré zatvrdlé fólie. Náš tým profesionálních a odborných pracovníků Vám zajistí velmi kvalitně provedenou práci  tzn. vyčistí , odmastí všechny nečistoty a dokonale vyleští všechny prosklenné části. K mytí oken používáme velmi kvalitní  nástroje  a  pomůcky. Pro úspěšné a bezproblémové odstranění ztvrdnuté fólie z prosklené plochy používáme korundové žiletky    o průměru minimálně 10 cm. Pomocí těchto žiletek jsme schopni odstranit jakékoliv fólie a polepy bez poškození či poškrábání skleněné plochy. Na řadě provozoven obchodních center můžete vidět provozovny, na jejichž výlohách jsou silné škrábance a rýhy. Takové nevratné poškození bylo způsobeno neodbornou prací s použitím nevhodných nástrojů. Rýhy a škrábance na povrchu prosklených ploch vzniknou  po odstraňování folií a polepů pomocí nožů, špachtlí nebo ocelových stěrek. Po odstranění fólií zůstanou na povrchu zbytky lepidla. Pro jejich odstranění z výloh jsme použili ředidlo a dočištění zbytku lepů se provedlo odstraňovačem, který používáme při odstraňování graffiti. Jakmile jsme měli odstraněné veškeré fólie z výloh následovalo mytí a leštění celé prosklenné plochy. V tomto případě používáme tzv. trik suchého leštění. K mytí výloh nepoužíváme žádné leštící přípravky, čímž zaručíme, že skleněná plocha vypadá dlouhou dobu čistě. Při leštění prosklené plochy pomocí leštidel by došlo k tomu, že za nějaký čas budou na povrchu vidět kruhy a tahy leštění. Svým zákazníkům můžeme stoprocentně zaručit, že práce bude provedena pečlivě a bez jakéhokoliv poškození povrchů oken, výloh a jiných prosklených ploch.

Mimo jiné Vám po dohodě můžeme zajistit na vyčištěné okna nanoimpregnaci  , kterou aplikuje tvz. nešpinavou úpravou, ta je obzvlášt vhodná pro okna s špatnou dostupností.  Po dohodě čištíme žaluzie, lamely nebo markýzy. Provádíme výškové práce.  Dále odstraňujeme  graffity a nanášíme její antigraffitovou ochranu. Hloubkově čistíme koberce, a to strojovou metodou.  Strojově také čistíme  dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Po strojovém vyčištění podlah vždy zákazníkovi doporučíme, aby si podlahu nechal zakonzervovat nanesením průmyslového polymeru – navoskováním podlahy. Čistíme fasády pískováním, a to  abrazivní metodu čištění, která se úspěšně používá také pro čištění fasád, cihelných zdí, pomníků, obkladů, dlažeb, schodů od nátěru, zašlé špíny, mechu, řas, graffitů, odstraňování nátěrů a koroze ze železných a ocelových konstrukcí, olejových skvrn apod. Pro tyto všechny případy je nejvhodnější způsob, použít speciální pískovačku W 1-40 a obraziva tj. jemný písek, granit, slupky z vlašských ořechů. Kdy dopadem abraziva na povrch dochází k odstranění usazených nečistot, omítek či starých nátěrů či graffiti. Metodu pískování lze použít i pro čištění fasád historických budov či památek, která je schválená českým památkovým ústavem. Specializujeme se i na čištění fasád od plísní, mechů, sporů ze zateplených domů, a to  velmi progresivní technologií  LSG tvz. nátěrem LSG dosáhneme toho, že zamezíme tvořící se vlhkosti, která způsobuje růst a tvorbu zelených sanitrů a zamezíme a odstraníme stávající mikrobiální napadení. Tato funkce je  založena na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. Klademe velký důraz na kvalitu poskytovaných služeb a rychlost realizace zakázek.

Pokud se Vám naše profesionalita líbí , obraťte se s Vaší objednávkou na naši centrálu telefonicky  +420 608 740 707  nebo formou emailu:  centrala@a-servislipka.cz. Do druhého dne Vám zpracujeme náš finanční návrh.

 

Mytí výloh Brno

Mytí výloh Brno

 

Impregnace, nano nátěr oken, výloh, markýz. Mytí a čištění

Potřebujete důkladně a profesionální firmu, která myje okna a výlohy v Olomouci a Prostějově? A SERVIS LIPKA, s.r.o. je tu po vás s nabídkou kvalitních služeb z divize mytí oken a výloh Olomouc, Prostějov. Tyto služby pro zákazníky realizujeme pravidelně a opakující se čištění prosklených ploch od veškerých nečistot nebo se provádíme jednorázové či nárazové mytí a vyčištění oken. Služba zahrnuje mytí a čištění oken, výloh a veškerých prosklených ploch, ale také okenních rámů, parapetů a parapetů mezi okny a v interiéru, kliček a odstranění pavučin. Zaručujeme vám kvalitně odvedenou práci, jelikož jsme zastoupeni profesionálním týmem kvalifikovaných pracovníků. Okna čistíme kvalitním saponátem, který setřeme gumovou stěrkou a vyleštíme pouze textilií ze 100% bavlny – NEPOUŽÍVÁME ŽÁDNÁ LEŠTIDLA. Po použití leštidel se nám stávalo, že plocha byla velmi brzy zaprášena a šly vidět kruhy po leštění, tudíž jsme od zbytečně drahých leštidel upustili. Takto provedená práce je zaručeně kvalitnější a uspokojivější, než za použití leštidel. Nabízíme novinku s názvem GLS, kterou nabízíme zejména těm zákazníkům, kteří mají velké množství ploch na své nemovitosti, nebo jsou okna špatně přístupná pro častější mytí. GLS je hydrofobní nanotechnologie, kterou impregnujeme na okna a tak stačí pouze déšť či osprchování vodou a utvoří se z prachu, sazí a vody malé kuličky, které samospádem z povrchu se odvalí dolu. A SERVIS LIPKA, s.r.o. je společnost s profi týmem, která uskutečňuje také: mytí markýz, čištění koberců, mytí a voskování podlah, čištění čalounění, odstranění plísní, po stavební úklid, odstranění graffiti, antigraffiti nástřik a antigraffiti nátěr – www.a-servislipka.cz.

 

Nanoimpregnační nátěr výloh

Nanoimpregnační nátěr výloh

 

Čištění koberců, křesel, čalounění, matrací, sedaček

Úklidové služby společností A SERVIS LIPKA, s.r.o. jsou velmi žádané, jelikož je náš přístup velmi profesionální a také dokážeme rychle vyřizovat objednávky a požadavky našich zákazníků. Realizujeme strojové čištění koberců na mnoha různých místech – v institucích, nemocnicích, školách, restauracích, klubech, úřadech, kancelářích, různých veřejných místech, ale také v bytech a domech. Kvalitně zbavíme koberec veškerých nečistot a škůdců za pomoci kvalitní a dezinfekční chemie BOSCH RTS, kotoučovým strojem a vysoce výkonným vysavačem, který má za úkol odstranit zbylé nečistoty a vlhkost. Už při pokládání koberce, by si měl zákazník uvědomit, jakou bude mít koberec zátěž, zejména na veřejných místech. Pokud totiž není o koberec důkladně pečováno a je čištěn jednou za 5 let, je možné, že některé nečistoty neodstraníme ani touto strojovou metodou. A pokud ji neodstraníme my, tak už nikdo. Zde dochází k tomu, že je koberec potřeba vyměnit a to je velmi finančně náročné, ale také časově náročné a může to způsobit omezení provozu ve firmě i na úřadě. Strojovou metodou provádíme také čištění látkových markýz a čalounění. A SERVIS LIPKA, s.r.o. působí na trhu Českém, ale i Slovenském, v Německu a Rakousku. Máme mnoho úklidových nabídek pro naše zákazníky: Mytí a voskování podlah Pardubice, mytí oken a výloh Pardubice, impregnace GlasProtect (NOVINKA!!), odstranění plísní Pardubice, odstranění graffiti Pardubice, antigraffiti nátěr Pardubice. Více info na www.a-servislipka.cz.

 

Čištění čalounění

Čištění čalounění

 

Strojové, hloubkové, rotační čištění koberců

Naší společností A SERVIS LIPKA, s.r.o. máte zaručeno, že váš koberec důkladně a strojově vyčistíme. Používáme k tomu strojovou metodu čištění koberců. Tato metoda je momentálně nejúčinnější metoda, kterou moderní trh v dnešní době nabízí. Od té doby, co realizujeme čištění a tepování koberců Praha 2 pomoci kotoučového stroje, nám odpadly reklamace na toto čištění koberců. Díky kotoučovému stroji je plocha čistá a po vyschnutí bez fleků a stínů. Dříve jsme k vyčištění koberce používali například extrakčních metod, suchých a mokrých pěn se nám stávalo, jakmile vyčištěný koberec úplně vyschl, objevily se na něm fleky a zákazníci se na nás obraceli s reklamacemi. Na některých místech byl koberec vyčištěn více a někde chemie reagovala méně nebo jinak, to je způsobeno tím, že u výše uvedených metod chyběl mechanický proces kartáčování. Čištění a tepování koberců Praha 2 jsme schopni zajistit i při velkých plochách a bez jakýchkoliv komplikací vyčistíme velkou plochu koberce po zavírací době obchodů, úřadů či institucí a druhý den ráno můžou tyto provozovny bezchybně fungovat, proto nabízíme našim zákazníkům naši flexibilitu a práci ve skupinách. Koberce, které se velmi dlouhou dobu nečistily a můžeme je označit za opravdu silně znečištěné, se nám někdy nepodaří vyčistit a nepodaří se to už žádné firmě. Proto doporučujeme pravidelnou péči o Vaše koberce a to minimálně 1 – 2x do roka, zvláště pokud je kobercem pokryta vysoce frekventovaná plocha. A SERVIS LIPKA, s.r.o. poskytuje mnoha zákazníkům kvalitní úklidové služby jako například – voskování podlah Praha, které provádíme kotoučovým strojem a nabídkou několika chemií, které účinkují na každý druh podlahy jinou silou. Námi vyčištěné podlahy mnohdy uspokojily nejednoho zákazníka a odstranili jsme i nečistoty, díky kterým si zákazníci mysleli, že je jejich podlaha na odpis. Dále provádíme mytí oken a výloh Praha, impregnace GlasProtect hydrofobní nanotechnologie Praha, odstranění přebytečných reklam z oken a výloh korundovými žiletkami Praha, odstranění graffiti Praha, antigraffiti nátěr Praha, po stavební úklid Praha, pravidelné úklidy domácností a kanceláří Praha, odstranění plísní technologií LSG Praha. www.a-servislipka.cz

 

Hloubkové čištění koberců

Hloubkové čištění koberců

 

Voskování, impregnace, čištění podlah

Realizujeme generální a hloubkové strojové čištění podlah Pardubice. A SERVIS LIPKA je společnost s mnohaletou tradicí a zastoupena kvalitním, odborným týmem. Pro strojové čištění podlah Pardubice používáme zásaditou chemii, druhů chemií je mnoho a vybíráme ji podle druhu podlahy. Strojově jsme schopni vyčistit dlažbu, marmolea, linolea, plovoucí podlahy, betonové podlahy, lité podlahy či kamenné podlahy. Doporučujeme našim zákazníkům podlahu zakonzervovat, jelikož podlaha má tak záruku delší životnosti, ale také bezpečnosti, jelikož působí protiskluzově. Vosk je v podobě průmyslového polymeru, který se jednou za rok odstraní a obnoví. Je pololesklý a matný a na podlaze působí vedle funčknosti taky velmi pěkně. Tato fluatace podlahu zakonzervuje a nedojde již k hlubšímu znečištění. Našimi nejčastějšími zákazníky jsou zdravotnická zařízení, úřady, instituce, obchody v obchodních centrech, tovární haly, ale také voskujeme podlahy v domech a bytech. Nabízíme i další služby, které můžete u nás využít a to: Čištění a tepování koberců strojovou metodou Pardubice, mytí oken a výloh Pardubice, impregnace oken hydrofobní nanotechnologie GLS Pardubice, mytí žaluzií a markýz Pardubice, odstranění graffiti Pardubice, antigraffiti nátěr Pardubice a jiné divize naleznete na www.a-servislipka.cz.

 

Voskování podlah Praha

Voskování podlah Praha

 

Odstranění plakátů, polepů, folií, akčních polepů, graffiti, fixů

Profesionální úklidová společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí své klientele odstranění graffiti a aplikaci antigraffiti ochrany na celém území České republiky. Pro zahraniční klientelu jsme vytvořili pobočky také v Německu, Rakousku a ve Slovenské republice. Odstraníme graffiti téměř z každého povrchu, a to včetně následné opravy povrchu fasády. Odstranění graffiti z fasád neochráněných antigraffiti ochranou je složitější. Zde se naše úspěšnost pohybuje na 60 – 90% a pokud je na takové fasádě absence antigraffiti ochrany postupujeme tak, že graffiti odstraníme na nejvyšší možnou míru. Takové odstranění graffiti je realizováno tak, že zeslabíme intenzitu barvy a následně necháváme odborně namíchat nejbližší odstín barvy fasády a fasádu vám zamalujeme. Je třeba klienta upozornit, že u barevných fasád není možné trefit přesný odstín, protože na fasádu působí klimatické podmínky, jako jsou déšť a slunce, tudíž se odstín mění velmi rychle. Proto při zamalování odstraněného graffiti postupujeme tak, že jej zarovnáme do celistvého pruhu anebo provedeme zamalování celé části strany domu, podle přání klienta. Antigraffiti ochrana je velmi dobrá v tom, že při odstranění graffiti jsme 100% úspěšní. Po graffiti nezůstane sebemenší stín a naše společnost vám garantuje následný velmi levný servis odstranění graffiti. Při aplikaci antigraffiti ochrany postupujeme takto – antigraffiti ochrana je v podobě nástřiku na porézní a strukturované povrchy a to v 6 – 12 vrstvách. V podobě nátěru ji aplikujeme ve 3 – 6 vrstvách na hladké povrchy. Životnost antigraffiti ochrany je zaručena mezi 4 – 6 lety a po celou dobu její životnosti zaručujeme velmi levný servis odstranění graffiti. Objeví-li se graffiti na vašem majetku, dáte nám vědět a naši pracovníci vám přijedou graffiti odstranit v nejbližším možném termínu, který si po telefonické domluvě domluvíte. Firmy, které provádí aplikaci antigraffiti ochrany mnohdy tvrdí, že si graffiti odstraníte sami, toto tvrzení ale není zcela pravdivé a jsou potřeba konkrétní odstraňovače a také technika, kterou provedeme kvalitní odstranění. A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí svým klientům i další úklidové služby – čištění koberců strojovou metodou, denní a pravidelný úklid domu, bytu, vily, rezidence, kanceláře či firmy, úklid po stavbě a jiných rekonstrukčních činnostech, úklidy po malířích a řemeslnících, čištění markýz a žaluzií, mytí oken a výloh, čištění podlah strojovou metodou, voskování podlah, odstranění plísní technologií LSG. www.a-servislipka.cz

 

Odstranění graffiti Brno

Odstranění graffiti Brno

 

Naše firma prováděla odstranění graffiti z plochy fasády domu na těchto místech :

Pekařská 22, 602 00 Brno-střed … Jahodová 30, 620 00 Brněnské Ivanovice, Brno … Dohnalova 26, 644 00 Brno-Soběšice … Moravanská 25, 619 00 Brno-Brno-jih … Pivodova 26, 627 00 Brno-Brno-Slatina … Rozárka 32, 644 00 Brno-Brno-sever … Olší 45, 614 00 Brno-Maloměřice … Terezy Novákové 80, 621 00 Brno – Řečkovice, Brno … Tyršova 82, 612 00 Brno-Královo Pole, Brno … Mášova 26, 602 00 Brno – střed, Brno … Čejkovická 27, 628 00 Brno – Vinohrady, Brno … Střelnice 24, 628 00 Brno – Líšeň, Brno … Máchalova 23, 625 00 Brno-Brno-Starý Lískovec … Prodloužená 44, 620 00 Brno-Brno-Tuřany … Plachty 26, 634 00 Brno-Nový Lískovec … Podsednická 23, 615 00 Brno-Brno-Židenice … Minská 54, 616 00 Brno -Žabovřesky, Brno … Kroftova 108, 616 00 Brno-Žabovřesky … Polní 24, 664 48 Brno – Moravany … Třískalova 28, 638 00 Brno-Lesná … Vontská 1480, 664 34 Kuřim …. Těšínská 23, 612 00 Brno-Královo Pole … Podlesí 42, 624 00 Brno-Komín … Talichova 31, 623 00 Brno-Kohoutovice … Těžební 23, 627 00 Brno-Slatina … Královka 24, 621 00 Brno-Řečkovice … Zelná 31, 619 00 Brno-jih, Brno-Přízřenice … Žabovřeská 24, 603 00 Brno-Pisárky … Řádky 43, 614 00 Brno-Obřany …K Bukovinám 51, 635 00 Brno-Kníničky … Rozmarýnová 21, 637 00 Brno-Jundrov … Plástky 35, 621 00 Brno-Jehnice … V Rejích 42, 643 00 Brno – Chrlice … Mostecká 44, 614 00 Brno-sever, Husovice … Černopolní 27, 61300 Brno-Černá Pole … Kubíčkova 26, 635 00 Brno-Bystrc … Křivánky 30, 642 00 Brno – Bosonohy … Kohoutovická 464/32, 641 00 Brno – Žebětín … Zahradní 637/54, 664 34 Kuřim … nám. 28. října 48/47, 666 01 Tišnov … Šibeník 389/45, 594 51 Křižanov … náměstí Republiky 1470/33, 591 01 Žďár nad Sázavou … Purkyňovo náměstí 153/12, 674 01 Třebíč … Bosonožské náměstí 94/11, 642 00 Brno-Bosonohy … nám. 8. května 21/25, 67555 Hrotovice … Masarykova 268/87, 664 11 Zbýšov … Rekreační 218/47, 675 26 Želetava … náměstí Svobody 399/98, 588 32 Brtnice … Pod Trojicí 959/47, 665 01 Rosice … Krumlovská 1474/36, 664 91 Ivančice … náměstí Klášterní 145/52, 672 01 Moravský Krumlov … Komenského 197/11, 671 72 Miroslav … Bohunická cesta 494/17, 664 48 Brno – Moravany … Radnická 49/11, 594 01 Velké Meziříčí … Lánice 62/25, 595 01 Velká Bíteš … Komenského sady 1662/45, 676 02 Moravské Budějovice … Smetanova 968/15, 675 71 Náměšť nad Oslavou … Kosovská 1142/26, 586 01 Jihlava … náměstí Zachariáše z Hradce 52/54, 588 56 Telč-Vnitřní Město … Dvorní 1048/54, 691 23 Pohořelice … Vítězná 4, 696 01 Rohatec … Nádražní 1611, 696 03 Dubňany … Hlavní 112, 691 55 Moravská Nová Ves … Lázeňská 290, 691 42 Valtice … nám. Osvoboditelů 278, 691 02 Velké Bílovice … Havlíčkova 33, 691 45 Podivín … Slavkovská 35, 685 01 Bučovice … sídl. Dukelských hrdinů 3, 690 02 Břeclav … Gagarinova 1, 692 01 Mikulov … Růžová 37, 691 42 Valtice … Měšťanská 70, 695 01 Hodonín … nám. 17. listopadu 1540, 696 62 Strážnice … Cihlářská 135, 691 44 Lednice … U Dráhy 82, 691 55 Moravská Nová Ves … náměstí Vítězství 283, 685 01 Bučovice … Důl Josef 824, 696 03 Dubňany … Kovářská 1403, 696 62 Strážnice … Sokolská 2, 691 45 Podivín … Štefánikova 3, 695 01 Hodonín … Proletářská 17, 696 01 Rohatec … Pod Hájkem 8, 692 01 Mikulov … 17. listopadu 3, 690 02 Břeclav … 1. máje 247, 691 02 Velké Bílovice … Břeclavská 656, 691 44 Lednice … Družstevní 245, 763 15 Slušovice … Pardubská 1194, 763 12 Vizovice … 4. května 806, 763 11 Želechovice nad Dřevnicí … Lidečko 36, 756 12 Lidečko … Masarykovo náměstí 189, 766 01 Valašské Klobouky … Družba 1189, 763 31 Brumov-Bylnice – Brumov … Jasmínová 876, 763 21 Slavičín … Tovární 543, 687 71 Bojkovice … Jurkovičova alej 858, 763 26 Luhačovice … Antonína Václavíka 336, 763 26 Pozlovice … Moravská 99, 688 01 Uherský Brod … Smetanova 1484, 755 01 Vsetín … Borová 2332, 760 01 Zlín … Tyršova 58, Vlčnov 687 61 … náměstí Komenského 230, 687 25 Hluk … Sadová 697, 687 51 Nivnice … Bánov 507, 68754 Bánov … Hovězí 699, 75601 Hovězí … Halenkov 640, 756 03 Halenkov … U Domoviny 64, 756 54 Zubří … Nový Hrozenkov 832, 756 04 Nový Hrozenkov … Velké Karlovice 621, 756 06 Velké Karlovice … Na Lukách 296, 756 57 Horní Bečva … Valašská Bystřice 316, 756 27 Valašská Bystřice … Zašová 42, 756 51 Zašová … Meziříčská 2868, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm … třída Tomáše Bati 1541, 763 61 Napajedla … Čechova 1378, 765 02 Otrokovice … Na Krajině 44, 686 01 Uherské Hradiště … Svatoplukova 1195, 686 03 Staré Město … Žižkova 166/51, 533 12 Chvaletice … Fantova 373/21, 281 66 Jevany … Haškova 277/121, 250 90 Jirny … Benešova 198/214, 280 02 Kolín … Polní 44/214, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav … Chrudimská 1740/21, 286 01 Čáslav … Litomyšlská 1405/25, 560 02 Česká Třebová … K Dolánkám 1011/24, 282 01 Český Brod … Kaštanová 137/47, 251 01 Dobřejovice … Luční 366/41, 252 42 Vestec … Lázeňská 94/24, 281 63 Kostelec nad Černými lesy … Kostelní 285/68, 289 12 Sadská … Pardubická 43/65, 533 04 Sezemice … Tyršova 727/65, 538 21 Slatiňany … Na Rafandě 44/21, 250 82 Tuklaty … Lipská 1027/14, 517 21 Týniště nad Orlicí … Luční 111/25, 251 63 Všestary … Na Poštolce 252/54, 281 63 Vyžlovka … Kmochova 48/24, 250 91 Zeleneč … U Koupaliště 1395/54, 564 01 Žamberk … Na Burse 622/65, Benátky nad Jizerou II, 314 71 Benátky nad Jizerou … Rumunská 62/21, 250 88 Čelákovice …Topolská 727/45, 537 05 Chrudim … Budovatelů 351/21, 533 12 Chvaletice … Mírové náměstí 46/68, 562 01 Ústí nad Orlicí … Jungmannova 844/21, 250 82 Úvaly … Mníšek 647/24, 517 41 Vamberk … Na bahnech 68/58, 289 21 Kostomlaty nad Labem … Kontryhelová 405/24, 250 84 Květnice … Kremnická 940/28, 284 01 Kutná Hora … Kaštanová 705/25, 289 24 Milovice … Ladova 849/62, 251 64 Mnichovice … Na Dolejšku 44/41, 250 87 Mochov … Polní 176/62, 251 62 Mukařov … Mochovská 347/214, 250 81 Nehvizdy … Orlice 157/32, 561 51 Letohrad … Jurije Gagarina 2019/587, 288 02 Nymburk … K Blahobytu 2527/68, 530 02 Pardubice-Pardubice V … Palachova 71/58, 290 01 Poděbrady … K Návsi 62/14, 251 01 Popovičky … Jitrocelová 798/24, 252 43 Průhonice … K Zátiší 404/32, 251 67 Pyšely …28. října 1517/65, 535 01 Přelouč … Lipanská 48/58, 251 01 Říčany … Palackého 53/95, 50303 Smiřice … Jana Amose Komenského 338/95, 503 53 Smidary …Pražská 28/95, 277 11 Neratovice … Palackého 156/94, 547 01 Náchod … Štemberkova 1705/51, 516 01 Rychnov nad Kněžnou … U Jatek 975/545, 504 01 Nový Bydžov … Komenského 67/54, 549 01 Náchod-Nové Město nad Metují … náměstí T. G. Masaryka 31/54, 53401 Holice … náměstí Františka Ladislava Věka 29/97, 518 01 Dobruška … Ptácká 27/741, 293 60 Mladá Boleslav … Pražská 785/94, 289 03 Městec Králové … Italská 25/94, 276 01 Mělník … Na Mlíčníku 25/91, 289 22 Lysá nad Labem … Buštěhradská 122/65, Dubí, 272 03 Kladno … Textilní 1154/65, 506 01 Jičín … Národní 92/64, 551 01 Jaroměř … Komenského 24/95, 503 51 Chlumec nad Cidlinou … Slezská 22/971, 500 03 Hradec Králové … … Šimonova 36/984, 711 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Odborářská 90/52, 700 30 Ostrava-Ostrava-jih … Poplužní 44/621, 720 00 Ostrava-Hrabová … Stranou 40/25, 717 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice … Václava Jiřikovského 48/524, 700 30 Ostrava- Dubina u Ostravy … Skrytá 40/52, 725 28 Ostrava-Hošťálkovice … Stodolní 43/951, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz … Podroužkova 40/98, 708 00 Ostrava-Poruba … Přední padělky 48/99, 723 00 Ostrava-Martinov … Přemyslovců 80/120, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky … Valašská Bystřice 247/261, 756 27 Valašská Bystřice … Nový Hrozenkov 669/85, 756 04 Nový Hrozenkov … Nad Fojstvím 117/801, 756 54 Zubří … Halenkov 803/67, 756 03 Halenkov … Hovězí 461/294, 75601 Hovězí …  Bánov 98/89, 68754 Bánov … U Dvora 259/170, 687 51 Nivnice … Ostrožská 788/62, 687 25 Hluk … Vlčnov 1203/776, 687 61 Vlčnov … Slovenská 2918/53, 760 01 Zlín … U Křivačkárny 948/670, 755 01 Vsetín … Vlčnovská 2564/88. 688 01 Uherský Brod … Ludkovická 427/770, 763 26 Pozlovice … Lázeňské náměstí 604/51, 763 26 Luhačovice … Fučíkova čtvrť 659/770, 687 71 Bojkovice … Pilařská 371/52, 763 31 Brumov-Bylnice – Bylnice … Komenského nám. 104/974, 766 01 Valašské Klobouky … Lidečko 496/52, 756 12 Lidečko … Masarykovo náměstí 1057/530, 763 12 Vizovice … náměstí Svobody 75/50, 763 15 Slušovice … Karla Vystrčila 89/842, 763 21 Slavičín … Východní 1402/66, 686 03 Staré Město … Jižní 1420/811, 686 05 Uherské Hradiště … tř. Odboje 655/84, 765 02 Otrokovice … Pod Kalvárií 482/240, 763 61 Napajedla … Bučiska 671/53, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm … Zašová 550/394, 756 51 Zašová … Kohoutovická 534/62, 641 00 Brno – Žebětín … Zahradní 687/84, 664 34 Kuřim … nám. 28. října 88/77, 666 01 Tišnov … Šibeník 429/65, 594 51 Křižanov … náměstí Republiky 1510/43, 591 01 Žďár nad Sázavou … Purkyňovo náměstí 193/42, 674 01 Třebíč … Bosonožské náměstí 174/51, 642 00 Brno-Bosonohy … nám. 8. května 91/65, 67555 Hrotovice … Masarykova 338/127, 664 11 Zbýšov …  Rekreační 278/87, 675 26 Želetava … náměstí Svobody 469/138, 588 32 Brtnice … Pod Trojicí 1219/87, 665 01 Rosice … Krumlovská 1544/76, 664 91 Ivančice … náměstí Klášterní 205/92, 672 01 Moravský Krumlov … Komenského 267/51, 671 72 Miroslav … Bohunická cesta 564/67, 664 48 Brno – Moravany … Radnická 129/51, 594 01 Velké Meziříčí … Lánice 122/65, 595 01 Velká Bíteš … Komenského sady 1732/85, 676 02 Moravské Budějovice … Smetanova 1038/55, 675 71 Náměšť nad Oslavou … Kosovská 1212/66, 586 01 Jihlava … náměstí Zachariáše z Hradce122/94, 588 56 Telč-Vnitřní Město … Dvorní 1128/94, 691 23 Pohořelice … … Novozámecká 716, 198 00 Praha-Hostavice, Praha 14 … K Horkám 53, 102 00 Praha-Hostivař, Praha 15 … Keplerova 7, 118 00 Praha-Hradčany, Praha 1 … Hrdlořezská 4, 190 00 Praha-Hrdlořezy, Praha 9 … Šalounova 4, 149 00 Praha-Chodov, Praha 11 … Řeporyjská 2, 158 00 Praha-Jinonice, Praha 5 … U milosrdných 7, 110 00 Praha-Josefov, Praha 1 … Mariánská 47, 142 00 Praha- Kamýk, Praha 12 … Thámova 12, 186 00 Praha-Karlín, Praha 8 … Žacléřská 1041, 197 00 Praha-Kbely, Praha 19 … Mašínova 6, 182 00 Praha-Kobylisy, Praha 8 … Panenky 15, 190 16 Praha-Koloděje, Praha 9 … Pod Zastávkou 2, 103 00 Praha-Kolovraty, Praha 10 … Prachnerova 13, 150 00 Praha-Košíře, Praha 5 …  Novohradská 1305/26, 379 01 Třeboň … Míru 695/103, 389 01 Vodňany … K Loučení 114/28, 373 24 Římov … Na Tržišti 1141/85, 256 01 Benešov … Pod tratí 374/58, 257 22 Čerčany … U Malše 47/423, 370 01 České Budějovice … Zámecké schody 35/585, 381 01 Český Krumlov … Petra z Lindy 42/103, 373 12 Borovany … Jesenická 20, 795 01 Rýmarov … Malánky 4, 748 01 Hlučín … Josefská 22, 747 06 Opava …Dr. Ed. Beneše 11, 748 01 Hlučín … Lomená 9, 747 06 Opava … Na Výsluní 4, 792 01 Bruntál … Krátká 4, 748 01 Hlučín … Kolofíkova 2, 747 21 Kravaře … Ke koupališti 2, 747 06 Opava … Štemberkova 1724/64, 516 01 Rychnov nad Kněžnou … U Jatek 994/79, 504 01 Nový Bydžov … Komenského 86/74, 549 01 Náchod-Nové Město nad Metují … Pražská 49/77, 277 11 Neratovice … Palackého 177/107, 547 01 Náchod … Ptácká 46/107, 293 60 Mladá Boleslav … Pražská 804/107, 289 03 Městec Králové … Italská 36/104, 276 01 Mělník … Na Mlíčníku 34/52, 289 22 Lysá nad Labem … Buštěhradská 137/72, Dubí, 272 03 Kladno … Textilní 1175/51, 506 01 Jičín … Národní 111/55, 551 01 Jaroměř … Komenského 33/466, 503 51 Chlumec nad Cidlinou … Slezská 33/75, 500 03 Hradec Králové … náměstí T. G. Masaryka 50/105, 53401 Holice … náměstí Františka Ladislava Věka 42/55, 518 01 Dobruška … Palackého 74/75, 50303 Smiřice … Jana Amose Komenského 357/968, 503 53 Smidary … náměstí Míru 23, 744 01 Frenštát pod Radhoštem …5. května 1025, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí ­… Dobrovského 23, 741 01 Nový Jičín … Míru 2075, 738 01 Frýdek-Místek ­… Družstevní 1089, 757 01 Valašské Meziříčí … Armádního generála Ludvíka Svobody 745, 742 13 Studénka … Erbenova 901, 742 58 Příbor … Hlavní 174, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí … Dukelská 123, 739 91 Jablunkov … Hřbitovní 21, 742 21 Kopřivnice … Dostála Bystřiny 21, 741 01 Nový Jičín … Husova 29, 742 21 Kopřivnice … Jilemnického 27, 742 21 Kopřivnice … Kujavská 185, 742 47 Hladké Životice …  Horní 1782, 738 01 Frýdek-Místek … Jana Knebla 1156, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Fučíkova 22, 742 45 Fulnek … Dr. Martínka 187, 739 44 Brušperk … Dvořákova 1475, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Husova 1165, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí … Ratiboř 41, 756 21 Ratiboř … Jablůnka 45, 756 23 Jablůnka … Zborovská 4, 768 02 Zdounky … 17. listopadu 129, 768 33 Morkovice-Slížany … Švábenice 108, 683 23 Švábenice … Nerudova 5, 750 02 Přerov … Zámostí 9, 751 17 Horní Moštěnice … Rostislavova 63, 683 23 Ivanovice na Hané … Masarykova 387, 798 27 Němčice nad Hanou … Křenovská 875, 752 01 Kojetín … Komenského 335, 768 11 Chropyně … Oskol 18, 767 01 Kroměříž … Nová 5, 757 01 Valašské Meziříčí … Kelč 233, 756 43 Kelč …  Na Náspech 65, 753 01 Hranice … Seminárka 100, 751 31 Lipník nad Bečvou … Hostinův Důl 338, 783 57 Tršice … Dolní Újezd 44, 751 23 Dolní Újezd … Velký Újezd 300, 783 55 Velký Újezd … Věrovany 157, 783 75 Věrovany … Troubky 887, 751 01 Troubky … náměstí  Míru 112, 768 24 Hulín …  Tlumačovská 685, 768 21 Kvasice … Babice 149, 687 03 Babice … Trnava 129, 763 18 Trnava … Liptál 288, 756 31 Liptál … Nová 187, 753 66 Hustopeče nad Bečvou … Stojanovo Nádvoří 52, 687 06 Velehrad … Frajtovo náměstí 9, 779 00 Olomouc … Holečkova 4, 779 00 Olomouc …Podvalí 348, 751 01 Tovačov … Hlavní třída 144, 798 12 Kralice na Hané … Dolní 28, 796 01 Prostějov … Svadůvky 18, 796 07 Držovice … Vrbátky 4, 798 13 Vrbátky … TršiceTršice 225, 783 57 Tršice … Komárov 266, 783 72 Velký Týnec … Havlíčkova 44, 783 73 Grygov … Štefanikova 258, 751 03 Brodek u Přerova …