Kdo je rodičem, tak ví, že mít děti není jen radost, ale i starost. A uhlídat je někdy mnohem těžší, než se to může zdát. A ještě horší je, když nenajdete nikoho na hlídání a vám opravdu nezbude nic jiného, než nechat děti samotné. A přesně to se stalo našim klientům, manželskému páru, kterým nezbylo opravdu nic jiného. Než nechat děti na tři hodiny samotné doma. A dopadlo to tak, že když se vrátili. Tak jejich koberce byli špinavé od kolečkových bruslí. Paní se ani nesnažila koberce vyčistit vlastními silami a bylo to moudré rozhodnutí. Protože takovou špínu by ze světlých koberců sama neodstranila a čistila by to navíc několik hodin. Protože pruhy od bruslí byly prakticky všude. Do hloubky zašlapané nečistoty.

Pomocí čeho dosáhneme, že bude koberec vypadat jako novýCena za čištění koberců

Proto nás kontaktovali a najali si nás…

Proto nás kontaktovali a najali si nás na vyčištění jejich koberců. Nejdříve naneseme kvalitní zásaditou chemii, kterou pomocí kotoučového stroje. A jeho rotačních kartáčů zapracováváme do koberce tak dlouho. Dokud neodstraní veškeré i mnohaleté úporně do hloubky zašlapané nečistoty. Tímto způsobem se naše kosmetika spolehlivě vkartáčuje až do samé struktury koberce. A kromě všech nečistot bezpečně zlikviduje i jakékoliv zdraví škodlivé roztoče, alergen, bakterie a mikroorganismy. Které nemají ve vašem koberci co dělat, protože můžou výrazně znepříjemňovat alergikům život. Navíc tato kosmetika nejen koberce ale i celý prostor, kde čištění probíhalo, provoní. Dalším důležitým krokem v čištění koberce je správné a důkladné odsátí čistící pěny, která se na koberci pomocí kotoučového přístroje vytvořila a obsahuje veškerou špínu, kterou do sebe vstřebala z čištěného koberce.

Kvalitní čištění kobercůČím vyčistit koberec a zbavit ho chlupů

Naše speciální podtlakové vysavače se postarají o co nejlepší možný výsledek. Odsátím přebytečné vody a pěny z koberce také napomáháme k výslednému postavení vlasu. Po našem ošetření totiž nepoznáte, kde byla místa na koberci slehlá a ušlapaná. Koberec získá znovu svou původní barvu, je dezinfikovaný, zbavený zápachu, takže poté vypadá jako nový. Tímto způsobem jsme ze všech koberců odstranili šmouhy z kolečkových bruslí a navrátili tak příjemnou a čistou atmosféru do jejich domácnosti. Máme radost, že s námi naši klienti byli moc spokojení a naše služby využívají doposud. Do hloubky zašlapané nečistoty.

Na koho se obrátit s vyčištěním koberců v kancelářiKolik stojí čištění koberců

A to je naším cílem, aby s námi zákazník byl vždy spokojení. Protože není lepší vizitkou pro jakoukoli společnost, než spokojený zákazník a radost, že odvádí dobrou práci. Na naší profesionalitě si zakládáme a to nejen z hlediska kvality našich služeb, ale pečlivě vybíráme i naše zaměstnance, protože dobré vystupovaní je také jedním z důležitých zásad naší společnosti. Není totiž možné, aby zaměstnanci, kteří pracují s lidmi, byli nepříjemní a neochotní. Proto je pro nás dobrá spolupráce s klienty stejně důležitá jako výsledky naší práce. Čištění koberců Praha ceník.

Kdo nám vyčistí koberceČištění koberců  - Nejnovější technologie v ČRČištění koberců a čalounění v regionu