Čištění průmyslových podlahZní to možná trochu vychloubačně, ale na falešnou skromnost se u nás nehraje. Když jste v něčem dobří, měli byste to uznat a hrdě se tím prezentovat. Stejně jako my, víme, že naše firma Praha čištění podlah, patří ke špičce v oblasti úklidových a čistících firem. A to nejenom v České republice, ale také na Slovensku, v Rakousku a Německu, kde je konkurence daleko větší, než u nás a i přesto se na nás zákazníci opakovaně obracejí. Za tím asi něco bude, od našich klientů máme opakovaně téměř samé kladné reference, s naší prací jsou spokojení a slova chvály se často nevyhnout ani našim samotným zaměstnancům. Dlouhodobě se zabýváme úklidem všeho druhu, čistíme koberce, podlahy, okna a odstraňujeme i graffiti. – čištění litých podlah

Kromě toho všeho se také věnujeme čištění podlah, jsme schopni zbavit nečistot téměř jakýkoliv povrch. Zaměřujeme se na strojové čištění podlah pomocí kotoučového stroje, který spolehlivě a do hloubky vyčistí všechny druhy podlah od dlažby, linolea, marmolea, plovoucí podlahy, lité podlahy nebo kameninové podlahy až po betonové podlahy. Není pro nás ani problém přechod mezi dvěma povrchy. Nedávno se na nás obrátil starší pár, který se rozhodl rekonstruovat kuchyň, nábytek i spotřebiče kompletně vyměnili, co si ale nechali bylo jejich milované linoleum. Vlastně to bylo jediné, co z původní kuchyně zůstalo, jako vzpomínka. Musí se říct, že linoleum má opravdu zajímavý vzor a je taky docela obdivuhodné, že za ty roky vypadá pořád k světu.

Naše…

Hloubkové čištění tvrdých podlahNaše čištění mu ale jenom prospěje. Podlahu nejdříve důkladně vydrhneme pomocí velice účinné čistící chemie. Poté co je povrch důkladně vykartáčován přijde na řadu pečlivé odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti. To vše provedeme pomocí vysoce výkonného vysavače, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Následně podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout. Pro čištění používáme speciální asi padesátikilový kotoučový stroj, který je zatím jediným strojem, který dokáže dokonale a úplně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Největším problémem linolea v kuchyni ani tak nebyla nějaká zanesená špína, protože šlo vidět, že je o podlahu pravidelně pečováno, ikdyž sem tam samozřejmě něco bylo.

Horší však byly černé šmouhy, které laik a neprofesionál jenom těžko odstraňuje. Jde o šmouhy, které se vytváří šoupáním nábytku, který na sobě má černé ochranné destičky. Právě v takových případech má opravdu smysl zavolat profesionály, neboť neodbornou péčí může dojít k porušení struktury linolea a to bude poté více náchylné. Naši zaměstnanci tedy pro čistění použili zmíněný unikátní kotoučový stroj, který podlahu důkladně a do hloubky vyčistil. K tomu použili i speciálních čistících přípravků, které jsou nezávadné pro alergiky. Výběru čistící kosmetiky věnujeme mnoho času a péče, aby naši zákazníci mohli být maximálně spokojení a abychom jim zaručili to nejlepší, co mohou na trhu dostat. A SERVIS LIPKA, s.r.o.