Odstraňování plísní a řas z povrchu fasádUrčitě nejsem jediný člověk, kdo měl kdy problémy s plísní. A z té skupiny rozhodně ne jediný, který měl potíže s jejím odstraněním, přestože jsem toho vyzkoušel opravdu hodně. Ale potom mi kolega v práci poradil, ať si na to najmu úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. Odstraňování plísní, se kterou má on sám velice dobré zkušenosti. A protože jsem věděl, že si potrpí na opravdu kvalitní služby, věděl, jsem, že to nebude marná investice.

A taky že nebyla, protože se o to postarali do posledního detailu. A nejenom to, také jsem se od nich dozvěděl řadu užitečných informací. Například, že mezi jednotlivými místnostmi by neměl být teplotní rozdíl vyšší, jak 4 oC. Pokud máte v nějaké místnosti výrazně nižší teplotu, tak když se do ní (například po otevření dveří) dostane výrazněji teplejší vzduch, už to může být problém.

Teplý…

Odstraňování plísní a řas ze zateplené fasádyTeplý vzduch totiž v sobě obsahuje mnohem více vodních par, které se na chladném místě usadí a začne kondenzovat ve vodu. A kde je vlhko, tam je zpravidla i plíseň. Proto se vyplatí udržovat konstantně stejnou teplotu. A není to ani finančně náročné, jak si mnozí myslí. Jen jeden z dalších mýtů. Ale i to je vám už k ničemu, pokud se vám plíseň utvořila.

Ale je dobré tu informaci znát, pokud se plísni chcete do budoucna vyvarovat. A co dělat, když se plíseň udělá? Nejlepší je to přenechat právě  A SERVISU. Odvedli vážně vynikající práci a já jejich službu likvidaci plísní Praha můžu všem jedině doporučit, poněvadž odvedli vynikající práci. A to i za slušené peníze, které mi nebylo líto investovat.