Před dvěma týdny si nás objednala jedna rodina. Chtěli odstranit graffiti. Jejich babičce totiž někdo posprejoval dům graffiti. Babička to samozřejmě chtěla vyřešit sama, ale nakonec ji přesvědčili, že ji to zaplatíme. Blížily se totiž její narozeniny. Proto se dohodli, že by jí měli objednat naši společnost A SERVIS LIPKA Odstranění graffiti. Našli jen dobré recenze na naši společnost, a to je přesvědčilo. Naše společnost se totiž specializuje mimo jiné i na účinné odstraňování graffiti.

Než řekneme výsledek naší zakázky, si vám dovolíme přiblížit postup naší práce při odstraňování graffiti. Ten je takový, že graffiti zeslabíme co nejvíce a přetřeme fasádní barvou dané budovy. Zamalovat graffiti hned a bez toho, aniž byste ho odstranili, nepřináší dobré výsledky. Graffiti většinou pak prosvítá na povrchu a jsou vidět jeho původní linky. Které nikdo nechce. Jako účinnou ochranu proti posprejování doporučujeme nechat nanést na fasádu i antigraffiti ochranu.

Ta…

Ta zajistí následné odstranění graffiti se stoprocentním výsledkem. Na závěr je potřeba připomenout, že odstraňování graffiti nelze provést a zakázky odevzdat v daném termínu ve finální podobě, pokud klesne venkovní teplota pod deset stupňů. Ze zkušeností již víme, že během těchto teplot ani nepřibývá pouličních malůvek. Antigraffiti nátěr s pracovníky nanášíme v několika vrstvách, a to podle struktury povrchu. Je možné ho aplikovat na všechny druhy ploch, a to včetně plastů.

Jediné materiály, které nejsou vhodné pro antigraffitový nátěr, jsou sklo, leštěné kovy a průhledný polykarbonát. Nanášení antigraffiti nátěru je proces, při kterém je zapotřebí mít venkovní teplotu více než deset stupňů. Poskytujeme nejlevnější cenu v České republice – od 120 korun za metr čtvereční. U hladkých ploch nanášíme obvykle tři vrstvy.

U strukturovaných…

U strukturovaných a pórovitých povrchů je nutné nanést od šesti až po dvanáct vrstev. Naše společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. (pobočka v Praze a Brně) se může zaručit jako jediná v České republice za funkčnost ochrany, která je bezkonkurenční, a přesto i za nejlevnější cenu. Odstranění graffiti z ošetřených povrchů není komplikované a je vždy s očekávaným výsledkem, který si my i klienti přejeme. Graffiti odstraníme a poté naneseme speciální jednorázový nátěr Bellizoni. Tím docílíme toho, že je ochrana zachována a také zmnohonásobněna.

Tudíž její funkčnost vydrží až šest let a mimoto toho zvládne rovněž více. Včasné odstranění graffiti je nesmírně důležité pro náš „systém čistých budov“. Graffiti jsme perfektně odstranili. Klienti s námi byli moc spokojení. Paní, které jsme odstranili graffiti z jejího domu, byla rovněž spokojená. Její rodina, která pro ni naši službu objednala, říkala, že nám napíše pozitivní recenzi. Výborně! Toho si velmi považujeme a děkujeme, že máme tak skvělé klienty.