Zaschlé skvrny a dlouho usazené nečistoty jsou v kobercích vždycky problémem.  Například suchým čištěním se takovým skvrn nezbavíte. Výhodou této metody čištění je nízký stupeň hydratace koberců, takže že při použití této technologie je vyloučena deformace, změna barvy nebo vyskytnuti šmouh. Takové čištění bude vyhovovat všem těm výrobkům, které vyžadují jemný přístup. Jenže problém je v tom, že jelikož se jedná o suchou a takto šetrnou metodu, tak účinnost čištění není příliš vysoká.

Takže dokonale vyčištěného koberce touto metodou nemůžete dosáhnout. Proto je mnohem účinnější pro takto odolné skvrny použít strojovou metodu čištění, kterou v A SERVIS LIPKA, s.r.o. Praha čištění koberců nabízíme. Díky progresívnímu a odborně velmi kvalitnímu zázemí disponujeme špičkovými a odborně velmi zdatnými pracovníky, prověřeným a moderním strojovým a nástrojovým vybavením a ze zásady používá při své činnosti pouze nejkvalitnější značkové úklidové čisticí prostředky a přípravky.

Proto…

Proto pro nás není problémem vyčistit z koberce i dlouho usazené nečistoty. Přesně tento problém jsme řešili v bytě jedné slečny. Měla doma kočku, která ji občas na koberec něco shodila a vylila a po nějaké době koberce už kvůli řádění její kočky nevypadaly zrovna nejlépe.  Ale náš kotoučový stroj a naši odborní zaměstnanci si s tím věděli bez problémů rady. Účinnost a kvalita kotoučového čištění spočívá ve využití silného a přitom velmi šetrného strojového vybavení v podobě kotoučového stroje.

Který pomocí rotačních kartáčů zapracovává aplikovanou značkovou a velmi účinnou kosmetiku do koberce tak dlouho, dokud neodstraní veškeré i mnohaleté úporně do hloubky zašlapané nečistoty. Takže pro něj nebylo žádným problémem vyčistit i takto ušpiněný koberec, protože naše technologie si ví rady s prakticky každou špínou.

Je…

Je důležité, aby majitelé nenechali koberec zašpinit tak moc, až by to bylo za hranicemi čistitelnosti. V takových případech je lepší pořídit koberec nový. Ale v tomto případě by koupě koberce byla zbytečná, protože šel bez problému vyčistit. A samozřejmě jsme nijak nenarušili strukturu koberce, což se také u nějakých jiných technologií může stát. Nejčastěji se to stává při domácím čištění, kdy se koberec čistí obyčejným kartáčem, čemuž je dobré se skutečně vyhnout.

Takže pokud potřebujete vyčistit koberce, doporučujeme vám tuto metodu. Zákaznice byly moc spokojené a od té doby si od nás nechávají koberce čistit pravidelně. Nabízíme celou řadu úklidových služeb, které jsou stejně kvalitní jako naše čištění koberců. A to po celém území České republiky, ale i na Slovensku, v Rakousku a v Německu, takže jsme dostupní skutečně prakticky pro každého v našem okolí, kdo naše služby potřebuje.