Našimi zákazníky jsou především ženy, které touží po krásném, moderním účesu, jenž nechá vyniknout jejich přednostem. Provozujeme kadeřnický salon, kde usilujeme o to, aby se každý návštěvník cítil příjemně, pohodlně a rád se k nám vracel. K tomu je zapotřebí nejen zkušený a usměvavý personál a krásné prostředí uvnitř, ale i zvenku je potřeba umět zákazníky přilákat. Dbáme na to, abychom měli vždy perfektně umytou nejen podlahu, ale i okna.

Umývání ve výšce skleněných pergol, oken a výkladů v Praze

Byť se to může zdát jako maličkost, i tento prvek na kolemjdoucí nějakým způsobem působí a upoutá jejich pozornost. Pokud jsou okna špinavá až hanba, pak se to samozřejmě může negativně projevit. Na řídnoucí klientele, minimálně z řad nově příchozích. Pravidelně si proto zveme úklidovou firmu Čištění skleněných pergol Praha, která se nám stará především o okna a jednou za čas si od nich necháme generálně vyčistit i podlahu. Po jejich zásahu máme vždy dokonale čistá a lesklá skla, která vypadají již z dálky jako nová.

Na jejich službu Mytí oken jsem jednou narazila na internetu a rozhodla se je vyzkoušet. Od té doby jsem s nimi tak spokojená, že udržujeme dlouhodobou spolupráci. Vždy, když si je objednávám, vím, že tým přijede na čas a odvede dokonalou práci. Když jsem si je objednala poprvé, sledovala jsem každý jejich pohyb, abych si byla jistá, že nic neodfláknou. Nejdříve pracovníci dokonale umyli celou plochu oken včetně všech rámů pomocí speciálního saponátu a rozmýváku. Pracovali rychle a důkladně, nevynechali žádné místo.

Potom důkladně setřeli skla pomocí stěrky s kvalitní gumou. Tato stěrka s gumou ochrání sklo od možného poškrabání a zničení. Až skla oschla vzali si vlastní čistou bavlněnou plenu, kterou začali kousek po kousku leštit skleněné plochy. Nepoužívají vůbec lešticí prostředky, jelikož po krátkém čase zanechávají nehezké šmouhy, a tím se zkazí celkový dojem z dokonale umytých oken. Leštění na sucho je sice fyzicky náročnější, ale výsledek podle pracovníků je jinak nesrovnatelný.

Až vše dokončili, pak nám na okna ještě nanesli impregnaci. Jedná se o tzv. nešpinavou úpravu skel. Tato technologie vám zásadní mírou sníží náklady na jejich údržbu, prodlužuje jejich životnost a vylepšuje optický vzhled. Impregnace má ochranný účinek proti vodě a špíně a je založena na principu lotosového efektu.

Na vodovzdorné nanovrstvě dochází ke shlukování vody a špíny do kuliček a odvalování z povrchu samospádem nebo prouděním vzduchu. Špína a jiné nečistoty tak nemají šanci na takovém povrchu zůstávat. Dá se říci, že skla ošetřená touto impregnací mají samočisticí schopnost. Na závěr musím dodat, že je jejich práce i technika dokonalá. Nyní už jim plně věřím a vím, že u nich není třeba stát a sledovat je. A SERVIS LIPKA odvedou vždy špičkovou práci a já se můžu pouze těšit z důkladně umytých oken.