V naší slévárně se zabýváme odléváním ocelových odlitků a odlitků z tvárné litiny pro nejrůznější odvětví průmyslu. Já osobně v tomto podniku působím jako HR manažerka a jedním z mých velkých úkolů je získávání pracovníků. Ať už se jedná o pracovníky na hlavní pracovní poměr, brigádníky nebo firmy, se kterými uzavíráme smlouvy o dílo.

Umývání oken i ve výškách v Praze

Nedávno vznikla potřeba zajistit pravidelné mytí oken a prosklených částí v našem areálu, včetně hlavní budovy slévárny, která má vysoký strop a k oknům není snadný přístup. Bylo jasné, že bez odborné pomoci nic konat nebudeme. Takže jsem se pustila do hledání. A vzhledem k tomu, že výsledek předčil naše očekávání, nedalo mi to a musela jsem se s vámi podělit o svou zkušenost, kterou máme s úklidovou firmou Mytí oken Praha.

Využili jsme jí nabízenou službu Mytí oken, které provádějí i ve výškách. Sehnala jsme je na doporučení a pak už jsem je jen vyhledala na internetu, pročetla jsem podrobnosti, odeslala nezávaznou objednávku. A pak šlo všechno jako na drátkách. Ať už šlo o domluvení termínu a času, ceny jejich práce a samotné provedení zakázky. Pracovníci A SERVIS LIPKA jsou proškoleni pro práci ve výškách, používají na těžce přístupná okna výsuvné žebříky a speciální teleskopické tyče.

Vše myjí s velkou zručností a umem, okna i na takto těžko přístupných místech jsou perfektně čistá. Důležité pro nás je, že mytí oken musí vždy proběhnout přes víkend, a to málokterá z jiných firem akceptovala, protože své služby o víkendech neprovádějí. A SERVIS s tímto vůbec žádný problém nemá. Okna myje i v ranních a večerních hodinách. Jejich pracovníci mají udělané i certifikace na práci ve výšce a umí pracovat i s horolezeckým vybavením.

Kromě toho všeho se s nimi dá domluvit na všem, co vás napadne. Nemyslím si, že existuje něco, co by pro ně nebylo realizovatelné. Jsou velmi výkonní, chodí na čas, je s nimi i zábava, a navíc jsou velice opatrní, aby něco ve svém okolí náhodou nerozbili. Podle mě patří ke špičce ve svém oboru. S málokterou firmou si tak rozumím jako s pracovníky z A SERVISU.

A co k tomu ještě dodat? Kromě oken a výloh se na ně můžete obrátit s jiným požadavkem na úklid. Kromě mytí oken nabízí tato firma i čištění fasád, koberců nebo podlah. Firma A SERVIS LIPKA nám velmi ochotně vyšla vstříc v námi stanovených termínech a jejich práce vždy proběhla rychle a pečlivě. Nevidím důvod, proč by to mělo být u jiných zákazníků jinak. Tedy doporučuji.