Nedávno jsme u nás doma řešili nepříjemnou úklidovou situaci. Chtěla jsem ušetřit za kadeřnici, tak jsem si řekla, že se pokusím si hlavu nabarvit sama. Dělala to tak spousta mých kamarádek, tak jsem si říkala, že na tom nic není, že to určitě taky zvládnu. No, ale úplně jsem to nezvládla a ještě jsem zvládla zapatlal podlahu v obývacím pokoji, protože jsem si tu barvu chytře barvila u stolku před televizí, protože mám hodně vlasů, tak jsem si říkala, že to bude proces nadlouho, tak že se u toho zabavím, ale úplně se mi to nepovedlo.

Nejsilnější rotační čištění extrémně znečištěných betonových podlah a dlažby

Ale ta skvrna tam nemohla zůstat. Snažili jsme se to s přítelem vyčistit, ale nešlo to. A tak jsme si řekli, že se obrátíme na úklidovou firmu. A vybrali jsme úklidovou firmu. A řeknu vám, pokud hledáte nějakou firmu na čištění podlah, tak vám tuto mohu jedině doporučit. Firma Strojní mytí podlah má s čištěním podlah dlouholeté zkušenosti a je to vidět, protože odvedli opravdu skvělou práci. Skvrny od barvy naprosto zmizely a podlaha vypadala opravdu nádherně.

A nejenom že podlahu skvěle vyčistili, ale ještě poté na podlahu nanesli vosk. Opravdu se vyplatí nechat si podlahu zakonzervovat nanesením průmyslového polymeru – voskování podlahy. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění pvc, vinylových podlah a linolea. Tento polymer má řadu výhod, například: na podlahách nejsou vidět tolik stopy, má mírný proti skluz, podlaha se díky němu mnohem lépe udržuje a velmi výrazně prodlouží životnost podlah.

Navíc vám udrž podlahu i déle čistou, už není potřeba ji tak často umývat, protože se na ní nečistoty již tolik neusazují. Což je na tom to nejlepší, že ta investice rozhodně není krátkodobá záležitost. Navíc zaměstnanci byli velice milí, zdvořilí a profesionální. Domluva s nimi byla perfektní, vše proběhlo tak jak mělo, byli velice ochotní a vůbec všechno, takže mě nenapadá vůbec nic, na co bych si u nich mohla stěžovat.

Opravdu jsem s nimi spokojená v každém ohledu. Jediné, před čím bych asi měla varovat je cena jejich služeb. Protože používají opravdu špičkovou technologii a kvalitní čisticí prostředky, tak člověk nemůže očekávat, že to bude úplně levné. Ale na druhou stranu ta cena není zase tak vysoká, aby si službu nemohl dovolit každý, kdo ji opravdu potřebuje. Pro více informací se podívejte na jejich webové stránky A SERVIS LIPKA.