Není to moc dávno, co se u nás doma objevila plíseň. Jednalo se o pokoj pro hosty, a protože naší dceři měla přijet studentka z Anglie na výměnný pobyt, bylo akutní se o to postarat. Ale vůbec mě celkově zarazilo, jak je vůbec možné, že se tam ta plíseň udělala. Pořádek se tam odvždy udržoval. Tak jsem si sedl k počítači a začala hledat, co vše plíseň může způsobovat.

Odstraňování plísní je o technologické znalosti odhalení příčiny a profesionální dezinfekci

A co je třeba dodržovat, pokud se plísním chcete vyhnout. A jednou z věcí je, že v místnostech musíte mít 18 až 22 stupňů Celsia, než nechat nějakou místnost, kam třeba přes den tolik nechodíme pod těch 18 stupňů. Protože když během dne udržujete někde chladnější vzduch než v ostatních místnostech a máte tam zavřeno, aby se tam teplý vzduch nedostával, tak jakmile otevřete do ložnice dveře, vletí teplý vzduch, který obsahuje mnohem více par než studený vzduch.

V tomto případě se může na stěnách stropu, nebo v rozích nebo dokonce i na chladných kusech nábytku vysrážet vodní pára do formy kondenzátu nebo li vody a už máte zaděláno na problém, protože toto jsou přesně ty situace, kdy plíseň uvnitř místností vzniká. Což byl přesně náš problém. Ale naštěstí existuje problém nejenom jak tomu předcházet, ale i jak se toho zbavit. A tím je revoluční nátěr. A nabízí jej právě tato odborná firma A SERVIS LIPKA. Jejich servis dále nabízí odstranění plísní je kompletní, zabývají se odstraňováním řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu.

Jejich antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. Pro buňky vyšších organismů je bezpečný, proto se nemusíte obávat, že by se jednalo o nějakou „sadistickou“ chemii, která by vám mohla ublížit. Tento nátěr proti plísním je nejúčinnější prostředek k trvalé ochraně proti mikrobiálnímu napadení. A jedná se o skutečně o skvělou věc, protože díky tomu plíseň ze zdi opravdu zmizela.