Po svatbě jsme s manželem byli rozhodnutí, že si koupíme nějaký domeček za městem, spíš asi blíž někam směrem na vesnici. Ani jsme nechtěli nějaký super nový dům, spíš se nám líbila představa, že bychom dům zrekonstruovali a vlastně by to svým způsobem bylo i to, že si ho upravíme tak, jak by se nám to líbilo, což bychom s novým domem asi dělat nemohli. Nebo mohli, ale bylo by to zbytečné.

Jak odstranit lepidlo ze skla výkladů a oken po stržených polepech v Praze

Takový domeček jsme nakonec koupili a postupně ho začali upravovat. Co mi vadilo úplně nejvíc byla okna, ale můj muž mě přesvědčoval, že to nemusím řešit, že hned jak to půjde, tak okna necháme vyměnit. Zdála se mi taková omšelá, špinavá, stará, navíc byla okna zalepená polepy… Prostě jsem chtěla mít nová okna. Když jsme ale postupně se pustili do rekonstrukce, zjistili jsme, že nám úplně nevychází finance a že okna budou asi nějakou dobu muset počkat.

Já jsem se ale nechtěla smířit s tím, že bych ještě kdovíjak dlouhou dobu měla taková okna, takže jsme se s manželem domluvili, že se alespoň svěříme do služeb nějaké úklidové firmy, která nám okna umyje a strhne polepy v celém domě určitě lépe, než jak bychom to udělali jen my dva svépomocí. Manžel měl zkušenost s jednou úklidovou firmou z jeho práce, kde jim čistili koberce. Vzpomněl si, že se jmenovali Strhávání polepů Praha, tak jsem se hned podívala, jestli nabízí i mytí oken, koberce jsem zrovna nepotřebovala.

Bylo fajn zjistit, že kromě čištění koberců podlah, odstraňování plísní a graffiti nabízí i čištění a mytí oken, včetně jejich hlavní činnosti odstraňování polepů! Také na mě zapůsobily dobrým dojmem recenze, které jsem na tuto úklidovou firmu četla. Navíc dobrá zkušenost manžela mě přesvědčila o tom, že zrovna toto je úklidová firma, kterou bych chtěla vyzkoušet i u nás doma. Tedy jsme hned firmu kontaktovali, vysvětlili jim situaci, tedy že se jedná o starší dům, kde je potřeba umýt všechna okna včetně stržení polepů.

Také jsem apelovala na to, že nevím, v jakém stavu jsou okenní rámy a že bych byla ráda, aby použili takové čisticí prostředky, které by nebyly vůči oknům nějak agresivní a aby nám okna nějakou dobu ještě sloužila. Hned do telefonu mě paní ujistila, že to není problém, takže jsme dohodli termín a hodinu a bylo. Oceňuji, že mi vyšli vstříc jak co se týče termínu, tak co se týče času, byli jsme zrovna s manželem v práci oba dost zaneprázdnění, takže to pro nás bylo velice příjemné.

Hned po příchodu pracovníků, kteří ještě musím podotknout přišli úplně včas, bylo vidět, že takové vybavení, které kdybychom si pořídili sami, abychom okna umyli, tak… No, asi bychom zaprvé ani nevěděli, kde takové vybavení sehnat a zadruhé by nás to stálo dost velkou sumu. Takže z tohohle úhlu pohledu musím říci, že cena, kterou jsme zaplatili za umytí oken a stržení a odstranění polepů, je rozhodně adekvátní. Kromě ceny musím tedy jednoznačně vyzdvihnout i servis samotný, počínaje domluvou a odvedenou prací konče.

Pracovníci A SERVIS LIPKA jsou jednoznačně profesionálové, navíc, jak jsem apelovala ohledně okenních rámů, pracovali s velkou opatrností a důkladností. A musím říct, že odvedená práce je naprosto skvělá. Kdybych věděla, že je takhle možné okna umýt a vyčistit, ani bych o nových oknech neuvažovala. Tato okna nám určitě budou ještě dlouhou dobu sloužit a rozhodně využiji některou ze služeb úklidové firmy i v budoucnosti.