Čistírna koberců Praha - profesionální čištění syntetických kobercůStrojní Čistění Kobercu - Strojové Čištění Kobercu PrahaMusela jsem být zvláštní dítě – z maminčina vyprávění vím, že jsem si nejraději hrávala s ústřižky látek a kdejakými knoflíky. S touto výbavou jsem donekonečna oblékala a zdobila jedinou panenku, kterou jsem kdy přijala. Maminka si dodnes nedokáže vysvětlit, proč jsem jiné panenky a hračky tvrdohlavě odmítala. Strojové generální čištění koberců Praha.

Za tím vším stála maminčina sestra – zručná a veselá žena, která mi jednou věnovala k narozeninám úplně obyčejnou hadrovou panenku. Nebyla ani velká, ani malá – bylo to pouze několik důvtipně a hezky sešitých kousků látky. Byla jemně vymodelovaná a měkce vyplněná, pro ozdobu bylo použito ještě několik veselých knoflíků a krásná panenka byla na světě.

S touto neobyčejnou panenkou a její nastříhanou garderóbou jsem si vystačila hrát celé dny. Po čase samozřejmě přišel den, kdy jsem svou panenku potichu odložila – ale nezapoměla jsem – zůstala v mé blízkosti i další roky.čištění koberců, sedaček Praha

Po ukončení školy…

čištění sedaček a  koberců PrahaPo ukončení školy jsem konečně stála na svých nohách a začala jsem zvažovat, že začnu s podnikáním. Představa, že bych byla někým a někde zaměstnána mne vůbec nelákala, proto jsem se rozhodla začít s prodejem dětské módy a originálních hraček.

Vymyslela jsem koncept svého malého obchodu, získala prostory, dohodla se s bankou a šla do toho. Pochopitelně určitý čas trvalo, než se vše usadilo a já přišla na to, co klienti preferují, ale nakonec se můj záměr přece jen podařil.

Móda pro dětské drobečky fungovala spolehlivě, ale s hračkami to již tak snadné nebylo – bylo nutné se daleko více snažit. Jednou, když jsem se probírala zásobami různých, málo prodávaných ležáků jsem dostala nápad… Co kdyby se v moji nabídce objevily zcela obyčejné hadrové panenky – podobné té moji nejmilejší panence z dětských let?čištění koberců Praha recenze

čištění koberců Praha cenaO víkendu jsem si sedla k šicímu stroji, vyndala ze skříní všechny možné i nemožné ústřižky látek. Vysypala na jednu hromadu množství nepoužívaných knoflíků a dala se do práce. Ruce ani záda jsem sice necítila, ale v pondělí jsem ve svém obchodě již nabízela tři plné košíky pestrých a veselých hadrových hraček.

Nejsem zastáncem velkých…

Nejsem zastáncem velkých a vzletných slov, ale panenky doslova lámaly rekordy. Svůj podíl na tomto velkém úspěchu měla i skutečnost, že bylo právě předvánoční období, ale to nic neubralo na mé obrovské radosti. Toto nadšení mi malinko narušoval interiér mého obchůdku. Od prvního dne, kdy jsem svůj obchůdek otevřela, jsem záměrně ponechala na podlaze koberce, aby se tu hravé a veselé děti cítily jako doma. A nemusely si s hračkami sedat na studené lino nebo na mokrou či zaprášenou podlahu – jedním slovem – útlocitná ženská povaha…čištění koberců Praha ceník

čištění matrací Praha	Tento bohulibý čin mi však spolehlivě zařídil velmi časté a pravidelné běhání s vysavačem, tepování i skřípání zubů, neboť stejně koberce nikdy nevypadaly dle mých představ. Jednou jsem o věčném kobercovém koloběhu vyprávěla kamarádce a barvitě líčila své úklidové utrpení. Začala se zcela nahlas, upřímně a dlouze smát – když se konečně uklidnila, tak se s neskrývanou ironií zeptala, proč si na ty koberce nezavolám profesionální úklidovou firmu?

Sama sebe jsem se nechápavě ptala – proč vlastně ne, a proč mne to vlastně ještě nenapadlo? Na webu se mi nabízelo velké množství úklidových firem, ale kdo se v tom má vyznat, a jak zjistit tu pravou? Probírala jsem se jejich nabídkami, službami, kladnými i zápornými recenzemi a měla jsem v hlavě stále větší zmatek. Asi to tak mělo být, neboť právě v tom okamžiku mi zazvonil mobil – volal bratr ohledně vánočních svátků a dárku pro maminku.

Mezi řečí ze mne vypadlo…

Čištění koberců - Nejnovější technologie v ČRMezi řečí ze mne vypadlo, zda-li náhodou neví o nějaké kvalitní, či raději zrovna nejlepší úklidové firmě, která by mi pomohla s koberci v obchodě. K mému překvapení, ani na vteřinku nezaváhal a jednoduše mi řekl, že pokud chci mít koberce jako nové a kvalitně ošetřené, měla bych zavolat úklidovou společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o., strojové hloubkové čištění koberců Praha 10. Velmi dobře zná jejich práci z hotelu ve kterém pracuje. Ještě nikdo si na jejich činnost nestěžoval a jsou fakt profesionálně zruční a skutečně dobří.

čištění koberců praha 4	Hned druhý den ráno jsem jim zavolala, vše proběhlo skvěle a bylo patrné, že jsou velmi zkušení a dobře vědí, co pro ně znamená spokojený klient. Pouze jsem malinko zaváhala při domlouvání termínu, neboť přes den mám v obchodě zákazníky, takže čištění koberců nepřichází v úvahu. Z víkendových dní přichází v úvahu pouze neděle, neboť v sobotu dopoledne mám rovněž otevřeno. Nakonec mi ze všech těchto úvah – jako vhodný termín vycházelo pouze sobotní odpoledne, neboť po celotýdenním shonu mám ráda, když mám neděli jen a jen pro sebe.

Reakce slečny v telefonu mne velmi mile překvapila. Neboť se sobotou odpoledne bez jakéhokoliv problému souhlasila, ba dokonce mi nabídla již tu příští! To bylo opravdu více, než-li jsem čekala, dohodly jsme cenu a několik detailů. A já již v duchu viděla malé děti, jak sedí v mém obchůdku na koberci a mají plné ruce oblíbených hraček – právě tyto obrázky plné dětí a půvabné momentky jejich úsměvů. Patří v mém podnikání k tomu nejkrásnějšímu, co mne prakticky denně potkává…

Přišla sobota…

Přišla sobota a já se právě rozloučila s posledním zákazníkem. Chtěla jsem ještě na chviličku zavřít – udělám si v klidu kávu. Neboť mám přece ještě trochu času, když v tom se na kraji chodníku objevilo auto s logem čištění koberců Praha 10 a již z něho vystupují dva příjemní zaměstnanci, kteří směřují přímo k mému obchodu. Hmm, jsou přesní – všechna čest, napadlo mne. Jak se ukázalo, byla to jen jedna z mnoha jejich dobrých vlastností. Stačilo jim pouze několik minut a již měli vše připravené ke své práci.čištění koberců praha 6

čistírna koberců praha 10Pánové hýřili ochotou a na moji všetečnou, typicky ženskou otázku. Zda-li by raději neměli na sobotu jiný program, než čistit u mne koberce – mi jeden z nich vtipně odpověděl. Určitě by se něco našlo, ale dámám se přece nemá odporovat, tím spíše, že se blíží vánoční svátky.

Přes mé zvědavé řeči – samozřejmě, že jsem je myslela z legrace – vyčistili koberce doslova fantasticky, nevěřila jsem vlastním očím, když skončili! Všechny barvy se rozzářily, mapy a fleky zcela zmizely a celý prostor se rozvoněl svěží a příjemnou vůní naprosté čistoty. Byl to pro mne úžasný dárek pod stromeček a oba pracovníci měli skutečnou radost z mého nadšení – právě proto máme svou práci rádi, podotkl ten hovornější z nich – a já jsem jim s krásným pocitem věřila každé slovo.

Moje naprostá spokojenost…čistírna koberců praha 9

čištění koberců praha 9	Moje naprostá spokojenost ještě vystoupala o stupínek výše, a to když mi naznačili, že jsou připraveni ještě vyčistit výlohy nebo okna. Neboť i to je součástí nabídky služeb úklidové společnosti A SERVIS LIPKA. Dohodli jsme se, že po svátcích jim zavolám. A určitě se domluvíme – z mé strany to bylo myšleno naprosto vážně a upřímně!

Asi snadno uhodnete, jaké jsem měla ten rok Vánoce. Mému obchůdku se obzvlášť dobře dařilo a hadrové panenky potěšily desítky rozesmátých dětí. A koberce? Byly každý den obsazené hrajícími se dětmi a voněly čistotou ještě dlouho po svátcích.

Nic naplat, úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., strojové generální čištění koberců Praha, dobře a spolehlivě ví, co znamená – držet slovo!