Mytí výlohmytí oken ceníkPo manželčině porodu jsem se v porodnici díval na našeho malého chlapečka a skrz na skrz vyčerpanou manželku. Byl jsem tak šťastný jako asi ještě nikdy v životě a myslel jsem, že se z toho pominu. Když oba odpočívali, musel jsem něco dělat, abych se nějak zabavil. Rozhodl jsem se přebytečnou energii věnovat tomu, abych vymyslel něco, co by manželku potěšilo. Myslel jsem na to, na co si ještě před porodem manželka nejvíce stěžovala. Byla to špinavá střešní okna, jejichž vnitřní část jsem jen s velkým obtížemi dokázal umýt. Mytí venkovní strany už bylo nad mé síly.

Manželka věděla, že to není jednoduché, ale stejně z toho byla nešťastná. Říkala, že nepořádek v bytě dělá i nepořádek v duši. Viděl jsem, že je to pro ni důležité, a proto jsem ve volných chvílích po porodu vyhledal specializovanou firmu Brno mytí oken  a zavolal jí s odhodláním přesvědčit je, ať mou zakázku vezme přednostně a umyje naše okna ještě před tím, než manželka opustí porodnici a vrátí se i s naším miminkem domů.

Firma…

mytí oken  ve výškáchMytí skleníkůFirma překvapivě mé žádosti o expresní termín okamžitě vyhověla, pravděpodobně jsou na takové požadavky připravení. Hned na druhý den už u nás její pracovníci řádili. Okna umývali výškově s oporou horolezeckého vybavení. Když jsem viděl to ohromné nasazení pracovníků, byl jsem si jistý, že výsledek bude stát za to. A měl jsem pravdu. Okna byla křišťálově čistá. A ten lesk! Těšil jsem se, až to manželka uvidí. Místnosti se tak prosvětlily, že nebylo možné si toho okamžitě nevšimnout.

Manželka si té změny opravdu po příjezdu domů všimla, jen jí zprvu nedocházelo, čím to je. Věděla, že je něco jinak, ale nevěděla co. Když jí došlo, že je to čistými okny, její radost byla ohromná. Pořádek v duši byl udělán. A SERVIS LIPKA, s.r.o.