Mytí výloh Naše firma Praha mytí oken, vyřešila už mnoho problémů. Jsme totiž jedničky v oblasti úklidů a čištění. Specializujeme se na úklid téměř všeho druhu, od čištění podlah a koberců až po odstraňování graffiti a mytí oken. Tentokrát jsme vyřešili problém jedné rodině s průtrží mračen. Stala se jim totiž taková nepříjemnost. Před pár dny se nad městem strhla obrovská bouřka. Den na to, když zákaznice s manželem kontrolovali škody zjistili, že okna byla absolutně špinavá od omítky, kterou déšť narušil. Bydlí totiž ve starším domě, tak to není nic neobvyklého. Protože měli hodně práce s vyklízením věcí ze sklepa okna neřešili a omítka tam tudíž zaschla. Po čase už jim nešla odstranit tak se rozhodli zavolat na pomoc právě naši firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. mytí oken ceník

Technologie, kterou naše firma používá k mytí oken, spočívá v pečlivém čištění rozmývákem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou, tak, aby na skle nezůstala jediná šmouha. Díky našim dlouholetým zkušenostem můžeme našim zákazníkům garantovat, že se okna budou ještě mnoho týdnů lesknout a špína se na nich jenom tak nezachytí. Nejdříve ze všeho omyjeme rámy a parapety oken a poté se vrhneme na skleněné plochy. Po proschnutí umyté plochy, naši pracovníci vždy provedou leštění na sucho čistou bavlněnou plenou. K tomu používají speciální postup takzvaného suchého leštění.

Nikdy…

Stržení krycích folií z okenNikdy nepoužíváme leštící přípravky právě kvůli tomu, že se na nich časem usazuje prach a pyl. Tím, že okna leštíme pouze na sucho zaručíme to, že zůstanou déle čistá. Chemikálie, které používají jiné firmy nebo často i sami zákazníci na vyčistění okenních tabulek po nějaké době způsobí nevzhledné šmouhy. Jsme schopni zajistit mytí téměř všech typů oken, výloh nebo prosklených ploch a to i v těžko přístupných místech a ve výškách. Náš profesionálně proškolený tým odborných pracovníků vždy postupuje velmi ohleduplně k okolí a se svěřeným majetkem jedná s nejvyšší opatrností a péčí.

Naše firma působí na trhu už více. Než dvacet let a proto můžeme vycházet z dlouholetých zkušeností práce v oboru. Působíme nejen v České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Se vší péči a pečlivostí jsme postupovali i, když jsme čistili okna znečištěná od omítky a zákazníci byli s naší prací více, než spokojení. To zajišťujeme pomocí několika věcmi a jednou z nich je i individuální přístup ke každému zákazníkovi, další věcí je například profesionální přístup a také to, že pro nás není problém se domluvit na jakémkoliv termínu.