Broušení podlahJsme úklidová firma s více než dvacetiletou praxí a v oblasti úklidu vždy nabízíme kompletní servis, aby se to hezky rýmovalo, jmenujeme se Brno čištění podlah. Naše společnost nabízí rozsáhlou paletu služeb, specializujeme se na strojové čištění podlah a koberců, umývání oken a výloh, výškové práce a specifickým odvětvím našeho podniku je boj proti graffiti. Odstraňujeme graffiti z všemožných materiálů a povrchů a zařídíme prostřednictvím našeho preventivního programu ochranu povrchu před dalším zásahem vandalů (ti už povrch nepoškodí a my vám graffiti nekomplikovaně odstraníme). Na našich webových stránkách si můžete přečíst články o všech našich službách, které nabízíme a na které tu není prostor. – čištění průmyslových podlah

Teď bychom vám chtěli totiž přiblížit naši činnost v oblasti čištění podlah. Na poli úklidu se pohybujeme už téměř čtvrt století, což je opravdu obrovský kus času. Z toho faktu plynou (mimo jiné) dvě obrovské výhody – za prvé náš personál je opravdu zkušený, je kvalifikovaný a za léta práce si dokáže poradit s nejrozmanitějšími problémy. Které se týkají úklidu nebo údržby a za druhou neméně důležitou výhodu považujeme to, že technologie a metody naší práce, které vám nabízíme, jsme si za dlouhá léta používání vyšperkovali, vyvinuli a přizpůsobili tak, že jsou naprosto účinné.

Nebojte se však, že by některá z metod byla tak drastická, že vám třeba odstraní špínu i s podlahou (my teď sice vtipkujeme, ale bohužel to ve skutečnosti až takový vtip není, protože se to občas u některých nekvalifikovaných firem opravdu stává). Naše technologie jsou všechny velmi šetrné. Takže rozhodně není ani špetka šance, že by vám podlahu narušily nebo poničily.

S tím…

Čištění litých podlahS tím souvisí také výběr kvalitní, velmi šetrné a vždy značkové kosmetiky on renomovaných výrobců, se kterými už máme dobré dlouholeté zkušenosti. Na těchto důkazech jsme vám chtěli ukázat, že nejsme žádné „rychlokvašky“. Které pouze inkasují honorář za odvedenou práci (ale už třeba neřeší, jako některé firmy to, jak kvalitně byla udělaná, jestli opravdu vyčistili to co měli a nebo jestli dokonce podlahu nějakým způsobem nenarušil).

Zájem o služby naší společnosti potvrzuje také naše působení na Slovensku a u německy mluvících sousedů. Kteří jsou známí svými náročnými požadavky na kvalitu. My vám podlahu dokážeme vydrhnout tak, že ji dokážeme zbavit i léty zanesené a zašlapané špíny nebo jakéhokoliv znečištění (například jsme v minulosti čistili podlahu od smůly, která podlahu zapatlala, protože vedle krbu ležela připravená polínka.)

Podlahy čistíme kotoučovým strojem. Jedná se o nejmodernější přístroj, který v současnosti na trhu je. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile je povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout. A tradá, zázrak v podobě dokonale čisté, obnovené podlahy je na světě. A SERVIS LIPKA, s.r.o.